Manekenka iz Srbije u Sports Illustrated magazinu

Izvor: Lepota i zdravlje, 11.Feb.2016, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manekenka iz Srbije u Sports Illustrated magazinu

Bojana Bo Krsmanović je prva manekenka sa ovih prostora koja se slikala za Sports Illustrated, moglo bi se reći da je ovo jedan od najvećih modnih uspeha naših modela ikada. A photo posted by Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit) on Feb 10, 2016 at 6:59am PST Bojana Krsmanović, jedna je od pet finalistkinja koje su u ovogodišnjem izboru magazina Sports Illustrated za rookie-novo lice godine. U subotu u Njujorku će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << zvanično predstavljanje i upoznavanje modela, jedan od događaja koji se iščekuje cele godine. Rookie je devojka koja se nikada ranije nije slikala za Sports Illustrated i proglašenje rukija jedan je od najvažnijih događaja u svetu mode uopšte, s obzirom da one dobijaju ogromnu medijsku pažnju i direktan proboj u centar modnih dešavanja. Konkurs na koji se prijavljuju najlepše žene sveta, profesionalne manekenke, je jedan od najbitnijih dešavanja u svetu mode, s obzirom da su odabrane devojke na odličnom putu da postanu supermodeli. Neke od devojaka koje su se proslavile slikajući se za Sports Illustrated su: Paulina Poriskova, El Mekferson, Hajdi Klum, Tajra Benks, Petra Nemcova, Sindi Kraford, Naomi Kembel, Stefani Sejmor… osim manekenki slikaju se i sportistkinje: Serena Vilijams, Štefi Graf, Ana Kurnjikova, Marija Šarapova, Danica Petrik, Ana Ivanović, kao i pevačica Bijonse. Sports Illustrated Swimsuite issue je američki časopis koji izlazi jedanput godišnje od 1954. godine. Izlazi sredinom februara, fotografije se slikaju na nekoj od egzotičnih lokacija, a Bojana se slikala na Bora Bori sa Irinom Šajk. Bojana je do sada odslikala devet kampanja za modnu kucu Guess?, rođena je u Beogradu, modelingom se bavi od 14. godine, zastupa je Fox Fashion Agency iz Beograda. Obožava da posmatra vozove, vatromet i vatru, tokom novogodišnjih praznika baca petarde i ceo komšiluk je zna po tome…Voli sve sportove koji dižu nivo adrenalina, skakala je iz aviona, obožava da skače sa najviših stena u more. Vrtlarstvo joj ide od ruke, još kao dete imala je svoju malu baštu. Praznike obavezno provodi sa porodicom, roditeljima i sestrom koja je Bojanina najveća podrška. Bojana je dokaz da se snovi mogu ostvariti, kad je počela da se bavi manekenstvom, maštala je da bude jedna od devojaka u Sports Illustratedu i posle tri godine san je postao stvarnost.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

PROVERITE ZASTO O ovoj Srpkinji bruje svetski mediji

Izvor: medio.rs, 12.Feb.2016, 11:45

Srpska manekenka Bojana Krsmanović jedna je od pet finalistkinja za "rookie" lice godine u ovogodišnjem izboru poznatog svetskog magazina "Sports Illustrated Swimsuite" ..."Sports Illustrated Swimsuite" izlazi jedanom godišnje, sredinom februara. Fotografije "rookie" devojaka urađene su na egzotičnim...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.