Ko je prošetao najbolji stajling na velikom spektaklu u Njujorku?

Izvor: Lepota i zdravlje, 13.Dec.2015, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je prošetao najbolji stajling na velikom spektaklu u Njujorku?

U Njujorku je održan veliki muzički spektakl – Z100′s Jingle Ball na kojem su prisustvovale neke od naših omiljenih zvezda. Pored nastupa, na ovakvim događajima obožavamo da gledamo i njihove stajlinge. Foto: Gulliver/Getty Images Demi Lovato, Selena Gomez, Nik Džonas, Fifth Harmony, Šon Mendez… Samo su neka od velikih imena koja su ovaj događaj upriličili svojim prisustvom. Na sceni nas skoro nikad ne razočaraju, ali da li je tako i u bekstejdžu?! Pogledajte autfite zvezda koje su prisustvovale na ovogodišnjem Z100′s Jingle Ballu i stavite se u ulogu modne policije! Da biste ocenili ko je prošetao najbolji stajling kliknite OVDE.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Blam: Demi Lovato pala tokom nastupa

Izvor: Tracara.com, 14.Dec.2015, 01:53

Ona je celu situaciju dočekala s osmehom na licu (foto: Screenshot) Nastup Demi Lovato za iHeartRadio Z100 Jingle Ball koji je održan pre dva dana oduševio je sve gledaoce. Demi je napravila pravi šou i svima pokazala snagu svog vokala. Pevačica je nastup završila pesmom Cool for the Summer, tokom...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.