Doviđenja, zlato! Srebrni nakit se vraća u 2024.

Izvor: Piplmetar.rs, 02.Jan.2024, 04:30

Doviđenja, zlato! Srebrni nakit se vraća u 2024.

Ljubitelji srebra, spremite se! Zlato gubi svoj primat, srebrni nakit se vraća na velika vrata u 2024. Evo koji komadi će biti najtraženiji
Univerzalno je priznata modna činjenica da pravi komad nakita može biti trešnja na vrhu savršenog outfita. Nigde ovo nije očiglednije nego na pisti tokom meseca mode kada dizajneri debituju sa kolekcijama sledeće sezone i vrhunskim trendovima u Njujorku, Londonu, Milanu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Parizu. Ne samo da je to gozba za modne influenserke širom sveta, već vam daje dovoljno vremena da sanjarite kako ćete tačno stilizovati svoj izgled kada se vreme ponovo promeni. Za ovu predstojeću sezonu, dizajneri su ublažili i proširili vrhunske trendove nakita jeseni, uključujući poigravanje sa biserima, neusklađene minđuše i snažno oslanjanje na ultra ženstvenu, oštru i raskošnu estetiku. Ono što je posebno važno svima koji ne vole žuto zlato jeste: vraća se srebrni nakit!
Kakav srebrni nakit će biti u trendu 2024? Prognano u stilsko čistilište poslednjih godina, srebro (a time i belo zlato i platina takođe) će se u velikoj meri vratiti 2024. Sve je to deo oživljavanja stila Noughties koji nastavlja da osvaja svet. Ključni komadi za narednu godinu biće krupne srebrne minđuše, ogrlice i narukvice od srebra i srebrne manžetne.
Srebrni nakit u 2024: Najbolji komadi za svaku priliku Srebrne miđuše za 2024: Karike Biseri Kada su u pitanju klasični i minimalistički komadi ističu se kombinacije belog zlata i bisera.
Velike minđuše Kada je srebro u pitanju, statement minđuše su tu da vladaju. Kombinuju se sa najrazličitijim stilovima, a posebno su u centru pažnje jer trendovi kratke kose su i dalje na snazi. A tada krupne minđuše izgledaju posebno dobro.
Srebrne ogrlice Minimalistički i geometrijski uticaj se oseti i kada su u pitanju srebrne ogrlice. Ove godine ćemo birati srebrni nakit u jednoj od dve forme:
Minimalističke ogrlice Geometrijske ogrlice Srebrne narukvice Ništa nije bilo toliko popularno na pistama kao obimne i geometrijske narukvice manžetne. One su posebno dobrodošle u metalik varijanti, a ove godine srebro ima primat. Evo nekoliko dizajnerksih komada vrednih kopiranja:
Daria Chernenko/istock/gettyimagesplus
Nastavite da čitate
?>



Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Pogledaj vesti o: Nju Jork,   London

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.