Danas nam je divan dan: Ona slavi 46. rođendan, a znate li ko je?

Izvor: Svet, 24.Jul.2015, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas nam je divan dan: Ona slavi 46. rođendan, a znate li ko je?

Latino diva Dženifer Lopez danas proslavlja 46. rođendan.
Dženifer Lopez rođena je 24. jula 1969. godine u Njujorku u skromnoj porodici imigranata iz Portorika, kao srednja od tri ćerke. Od malena se bavila plesom, pevanjem i glumom, tako da je već sa osamnaest godina napustila školu i preselila se u Los Anđeles kako bi ušla u svet šou biznisa.

Radila je prvo kao igračica, a potom su usledile i prve >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << filmske uloge, zahvaljujući kojima se brzo vinula među najsjajnije holivudske zvezde.
Gde god da se pojavi pevačica privlači pažnju. Svojim izgledom i u petoj deceniji Dženifer mami uzdahe mnogih, a na figuri joj mogu pozavideti i mnogo mlađe koleginice.

Ipak, iako je želja mnogih muškaraca, kada je ljubav u pitanju imala je mnogo promašaja. Prvo je godinu dana bila u braku sa kubanskim konobarom Ođanijem Noom, devet meseci sa igračem Krisom Džadom, a dva puta je raskidala veridbe: sa muzičarem Pafom Dedijem i oskarovcem Benom Aflekom.
Serija ljubavnih promašaja okončana je kad se 2004. godine udala za godinu dana starijeg pevača Marka Antonija, ali se i od njega razvela 2011. godine.
Ipak, kao svoj najveći uspeh ona navodi rođenje njene i Markove dece, blizanaca Maksa i Em.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Danas nam je divan dan: Ona slavi 46. rođendan, a znate li ko je?

Izvor: Scandal.rs, 24.Jul.2015

Latino diva Dženifer Lopez danas proslavlja 46. rođendan...Dženifer Lopez rođena je 24. jula 1969. godine u Njujorku u skromnoj porodici imigranata iz Portorika, kao srednja od tri ćerke. Od malena se bavila plesom, pevanjem i glumom, tako da je već sa osamnaest godina napustila školu i preselila...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.