DRAMA U NJUJORKU! Ivica Dačić: Šlogiraću se zbog Mrke, nosiće me na duši ako se ne smiri!

Izvor: Press, 29.Jan.2018, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U NJUJORKU! Ivica Dačić: Šlogiraću se zbog Mrke, nosiće me na duši ako se ne smiri!

Pošto je počasni predsednik SPS poručio da je spreman da ponovo sarađuje s Đilasom, Dačiću skočio šećer i slošilo mu se, jedva izdržao dan na nogama
Milutin Mrkonjić, počasni predsednik SPS, doći će glave svom šefu, lideru socijalista Ivici Dačiću. Kako saznajemo, zbog poslednjeg Mrkonjićevog istupa u javnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kada se pohvalio kako bi podržao Dragana Đilasa, ljutog protivnika SNS s kojim su socijalisti na vlasti, Dačiću je ozbiljno pozlilo!
FOTO: ZORANA JEVTIĆ

Lideru SPS, koji je u Njujorku u Ujedinjenim nacijama, dramatično je skočio šećer i teško je završio sve obaveze predviđene protokolom.
- Kad je video šta je Mrkonjić rekao, Dačiću doslovno nije bilo dobro. Na sve to, odmah su počele da se nižu i reakcije čelnika SNS. Veoma se uzrujao, jer socijalisti imaju odličnu saradnju s naprednjacima i ovakve gluposti im ne trebaju. Skočio mu je šećer, bilo mu je veoma loše - kaže izvor Kurira iz delegacije koja je s ministrom spoljnih poslova u Njujorku i podseća:

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.