Brajan Volš zvanično optužen za ubistvo Ane Volš

Izvor: B92, 31.Mar.2023, 07:17

Brajan Volš zvanično optužen za ubistvo Ane Volš

Brajan Volš (48) optužen je za ubistvo svoje supruge Ane Volš, Amerikanke sprskog porekla, saopštilo je tužilaštvo.

Velika porota okruga Norfolk optužila je Volša za ubistvo prvog stepena, ometanje pravde i druge optužbe, saopštilo je okružno tužilaštvo u Norfolku, prenosi Njujork post.

Ako bude osuđen, Volšu preti kazna doživotnog zatvora.

Volš je ranije pred okružnim sudom Kvinsi tvrdio da nije kriv, kada je u januaru optužen za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ubistvo, ali zvanična optužnica je sada premeštena u Viši sud u

Norfolku, gde će biti izveden pred sud u nekoliko narednih nedelja, prenosi Boston Herald pozivajući se na kancelariju okružnog tužilaštva.

Volš je optužen za ubistvo svoje 39-ogodišnje supruge, koja je nestala iz svoje kuće u Masačusetsu 1. januara, gde je živela sa suprugom i troje dece.

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brajan Volš ponovo optužen za ubistvo supruge Ane

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Mar.2023

Brajan Volš optužen je za ubistvo svoje supruge Ane Volš, Amerikanke srpskog porijekla koja je nestala 1. januara, saopštilo je tužilaštvo. Optužnica premješta slučaj Višem sudu u Norfolku, gdje će Volšu biti ponovo suđeno u narednim nedjeljama.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Volš optužen za ubistvo supruge Ane

Izvor: Radio 021, 31.Mar.2023

Brajan Volš je optužen za ubistvo svoje supruge, Beograđanke Ane Volš, agenta za nekretnine i majke troje dece koja je nestala početkom godine, rekao je okružni tužilac, prenosi CNN.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.