Izvor: Blic, 31.Mar.2023, 08:18

KLADIM SE DA SE BRAJAN VIŠE NE SMEJE Prijateljica Ane Volš ima JEZIVO predviđanje o sudbini njenog muža nakon što je optužen za ubistvo: Ne bi čudilo da napravi OVO

Prijatelji Ane Volš zadovoljni su nakon što je njen suprug Brajan optužen za prvostepeno ubistvo u četvrtak - tri meseca nakon što je majka troje dece nestala. Velika porota optužila je Brajana Volša (48) za navodno ubistvo Ane (39) u njihovoj kući u Кohasetu u Masačusetsu početkom januara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIŠE MU NIJE SMEŠNO! Prijatelji Ane Volš šokirali nakon optužnice: Neće se iznenaditi ako napravi OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023

Ana Volš poslednji put je viđena živa u ranim novogodišnjim satima...Prijatelji Ane Volš zadovoljni su nakon što je njen suprug Brajan optužen za prvostepeno ubistvo u četvrtak - tri meseca nakon što je majka troje dece nestala. Velika porota optužila je Brajana Volša (48) za navodno ubistvo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"NE ZNAM U ŠTA DA VERUJEM, NIŠTA NE ZNAM" Prva izjava majke Ane Volš nakon što je Brajan optužen za ubistvo njene ćerke: "Nemam informacija o tome šta se dešava sa mojim unucima"

Izvor: Blic, 31.Mar.2023

- Ne znam u šta da verujem, ništa ne znam. Ne znam gde su mi unuci i šta se sa njima dešava? - priča za "Blic" Milanka Ljubičić, majka Ane Volš, nekoliko sati pošto je protiv njenog zeta Brajana podignuta optužnica za ubistvo njene ćerke.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.