Bitadze u Njujorku

Izvor: Mondo, 22.Maj.2019, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bitadze u Njujorku

Centar Mege i "zvezda u usponu" Evrolige priprema se za NBA draft.

Goga Bitadze u nedelju je propustio meč KLS Superlige protiv Novog Pazara, neće ga biti u sastavu ni u četvrtak, kada Mega dočekuje Slobodu, a vrlo moguće ni do kraja sezone.

Gruzijski centar, koji se vratio u Beograd nakon što je sa ekipom Budućnosti završio takmičenje u Evroligi i ABA ligi, nalazi se u Njujorku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << , gde će operativci NBA timova izbliza moći da ga vide na treninzima, u susret draftu 20. juna.

Novinar Džonatan Givoni u sredu je objavio snimke sa treninga koji je organizovala menadžerska agencija "Eksel", sa kojom tesno sarađuju Miško Ražnatović i "Beobasket".

Bitadze je impresionirao zakucavanjima i preciznim šutom za tri poena, a već u četvrtak čeka ga manifestacija "Pro day", na kojoj će biti prisutni predstavnici svih 30 NBA ekipa.
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   NBA

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Bitadze u Njujorku, sledi "audicija" (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2019, 12:34

Evroligina "Zvezda u usponu" priprema se za "audiciju" koja će biti održana u Njujorku...Košarkaš Mege Bemax Goga Bitadze otputovao je u Njujork gde će se predstaviti predstavnicima NBA klubova...Gruzijac je juče trenirao i spremao se za svojevrsnu "audiciju" kojoj će prisustvovati predstavnici...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.