Bela kuća više nije pretplatnik Njujork tajmsa i Vašington posta

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Okt.2019, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bela kuća više nije pretplatnik Njujork tajmsa i Vašington posta

Bela kuća neće više biti pretplanik listova Njujork tajms i Vašington post, pošto je američki predsednik Donald Tramp ocenio da su tu dva lista "nepoštena" prema njemu.

"Nismo obnovili pretplatu", izjavila je Frans presu portparolka Bele kuće Stefani Grišam i dodala da će to biti "značajna ušteda za poreske obveznike".

Tramp je u ponedeljak na Foks njuzu ponovo kritikovao >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Njujork tajms.

"Ne želimo ga (Njujork tajms) u Beloj kući. Verovatno nećemo više da se pretplaćujemo ni na Vašington post", rekao je Tramp koji smatra ta dva lista da su "lažna".

Američki predsednik skoro svakodnevno osuđuje objavljivanje "lažnih vesti", optužujući medije da prenose pogrešne informacije.
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Donald Tramp

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Bijela kuća više nije pretplatnik New York Timesa i Washington Posta

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Okt.2019

Bijela kuća neće više biti pretplanik listova New York Times i Washington Post, nakon što je američki predsjednik Donald Trump ocijenio da su tu dva lista "nepoštena" prema njemu, prenosi AFP. "Nismo obnovili pretplatu", izjavila je glasnogovornica Bijele kuće Stephanie Grisham i dodala da će...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.