Izvor: Luftika.rs, 23.Avg.2023, 10:43

Amerikanac prostački izvređao Troickog i našu zemlju: „Ovo je Njujork, a ne j**ena Srbija!“ (VIDEO)

Veliki skandal dogodio se tokom meča prvog kola kvalifikacija za US open između Hamada Međedovića i Borne Goja.
U pauzi između drugog i trećeg seta došlo je do verbalnog sukoba dvojice američkih navijača sa Hamadovim trenerom Viktorom Troickim.
Amerikanci su provocirali Međedovića, konstantno dobacivali tokom meča, pa je Troicki rešio da im skrene pažnju na neprimereno ponašanje.
To im se nije dopalo, pa su se okomili na bivšeg srpskog tenisera >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << . Jedan od navijača nazvao Troickog „j**enim klovnom“ i poručio mu: „Ovo je Njujork, a ne j**ena Srbija!“
Viktor je uspeo da se iskontroliše, nije reagovao na sramne provokacije, a američki navijači su zbog skandalznog ponašanja izbačeni sa tribina.
Nažalost, srpski teniser Hamad Međedović nije uspeo da zabeleži pobedu na ovom meču. Srbin je zaustavlje u prvom kolu kvalifikacija za US open, pošto je bolji od njega bio Borna Gojo sa 7:5, 6:7, 6:4.
Well, a really crazy incident just happened in which a few fans got into with Viktor Troicki, who is backing Hamad Medjedovic, before this final set with Borna Gojo.
It really was NOT a good look at all. Thankfully no brawl started. #usopen pic.twitter.com/4GX4x8JiRO
— Andrew Jerell Jones, Luke 1:37 (IG:twdbk3) (@sluggahjells) August 23, 2023

Luksuz na 2 krila: Zavirite u skupoceni privatni avion Novaka Đokovića (VIDEO)
Izvor: Kurir sport

Pogledaj vesti o: Viktor Troicki,   Tenis

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Skandal na meču u Americi, navijači napali Troickog: "Ovo je Njujork, a ne j***na Srbija!"

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Avg.2023

Veliki skandal dogodio se tokom meča prvog kola kvalifikacija za US open između Hamada Međedovića i Borne Goja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.