Izvor: JUGpress.com, 02.Maj.2024, 11:01

Kolika je minimalna plata potrebna za život u Leskovcu, evo šta kažu građani?

LESKOVAC
Život u Leskovcu je sve više test izdržljivosti, nažalost, napisao je jedan od učesnika u anketi odgovrajući na pitanje “Kolika je, prema vašem mišljenju, minimalna plata potrebna za život u Leskovcu?”
Pitali smo građane i građanke u anketi na fejsbuk profilu Regionalne informativne agencije JUGpress i na instagram strani a razgovarali smo o ovoj temi i uživo.
Najveći broj odgovora je da bi minmalac morao da bude najmanje 100.000 dinara.
Leskovac je godinama već na poslednjem mestu po visini isplaćene zarade alu većina Leskovčana ne veruje u zvaničnu statistiku po kojoj je u ovom gradu poslednja isplaćena prosečna zarada bila 71.893 dinara što je za 22.000...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.