U Antaliji Radnički ubedljivo slavio, Radnik remizirao

Izvor: JužneVesti.com, 27.Jan.2020, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Antaliji Radnički ubedljivo slavio, Radnik remizirao

Prve kontrolne utakmice od kada su doputovali na pripreme u Tursku dva superligaša sa juga Srbije Radnički iz Niša i Radnik iz Surdulice odigrali su danas, a i jedni i drugi su zadovoljni prikazanim. Fudbaleri iz Niša su sa 4:1 savladali rumunskog drugoligaša Dunareu, dok je krajnji rezultat duela Surduličana i ukrajinskog premijerligaša Vorlska bio 1:1.

Radnički je poveo pogotkom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 17-godišnjeg Stefana Mitrovića u 12. minutu i rezultat je do poluvremena ostao nepromenjen. Duplirao ga je Stefan Mihajlović 10 minuta od povratka ekipa na teren. Preostala dva pogotka za niški sastav postigao je Nikola Čumić u 64. i 75. minutu, dok su Rumuni svoj jedini gol postigli u 70. minutu.

Radnički je dominirao tokom svih 90 minuta i potpuno zasluženo je savladao rumunskog drugoligaša. Imao je niški tim puno prilika na ovom meču, pa je pobeda mogla da bude znatno ubedljivija. Šef stručnog štaba vicešampiona Srbije Milorad Kosanović odlučio je da po poluvreme odigraju dve potpuno različite postave, a jedini igrač koji je na terenu proveo svih 90 minuta bio je Milosavljević. Nemanja Kojić nije nastupio zbog prehlade - navode u niškom klubu.

U prvom poluvremenu za Radnički su igrali Ristić, Sićović, Letić, Đorđević, Stevanović, Miloradović, Bjeličić, Mitrović, Subotić i Milosavljević. U drugom poluvremenu su šansu dobili Ilić, Todorovski, Pantelić, Maslać, Pejović, Čumić, Meleg, Ćirković, Mihajlović, Milosavljević, kao i Hao, kineski fudbaler koji je u niškom klubu na probi.

Radnik je pak odigrao meč sa manje golova. Jedini strelac za tim iz Surdulice bio je Zoran Danoski u 31. minutu.

Prema najavama, oba tima bi trebalo da svoje naredne prijateljske mečeve odigraju u sredu, 29. januara. Radničkom će rival biti gruzijski tim Dinamo Batumi, a Radnik ruski Tambov.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.