Duh Brodveja uz Lisu Simon i latino džez sastav večeras na “Nišvilu”

Izvor: JužneVesti.com, 11.Avg.2018, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duh Brodveja uz Lisu Simon i latino džez sastav večeras na “Nišvilu”

Sve ono što je naučila igrajući u mjuziklima na Brodveju, preneće na glavnu binu Nišvil festivala, najavljuje Lisa Simon, ćerka jedne od najvećih džez, soul i bluz pevačica svih vremena, koja će večeras nastupiti na niškom džez festivalu. Osim ove umetnice, publiku će razmrdati i jedan od najpopularnijih latino džez sastava “Matt Bianco”, a sviraće i muzičari sa Aljaske, big bend iz Slovenije, džez-rok fuzija i elektro-pop džez kvartet.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Omaž legendarnoj Nini Simon na "Nišvilu"

Izvor: Blic, 12.Avg.2018, 00:03

Nastupom Lise Simon, ćerke legendarne Nine Simon, treće večeri niškog džez festivala "Nišvil", obeleženo je 85 godina od rođenja jedne od najboljih džez, soul i bluz pevačica svih vremena.

Nastavak na Blic...

Završetak Nišvill džez festivala koncertom Džipsi kingsa

Izvor: JUGpress.com, 12.Avg.2018

 NIS..Zvezda treće festivalske večeri Nišville džez festivala bila je Lisa Simon, glumica i pevačica, ćerka Nine Simon, jedne od najvećih džez, soul i ritam i bluz pevačica svih vremena...Osim što je publiku obradovala jednom novom numerom, za koju je tražila sud publike koja je gromoglasnim...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.