DEMANTI! Klinika za kardiovaskularne bolesti u Nišu danas redovno prima pacijente

Izvor: NiskeVesti.rs, 22.Feb.2016, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEMANTI! Klinika za kardiovaskularne bolesti u Nišu danas redovno prima pacijente

Na Klinici za kardiovaskularne bolesti Kliničkog centra u Nišu, danas ima povećanog broja pacijenata ali nijedan od pacijenata nije prebačen u drugu zdravstvenu ustanovu, potvrdio je za Niške Vesti Aleksandar Stojković, pomoćnik direktora Klinike za kardiovaskularne bolesti KC u Nišu.

"Nije tačna informacija koja se pojavila danas na portalu "Portal Niške vesti" (niskevesti.INFO) pod nazivom tekst - NIŠKA KARDILOGIJA PREBUKIRANA: Hitni slučajevi se prevoze >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << u Nišku Banju. Niko danas od pacijenata nije prebačen u drugu zdravstvenu ustanovu, zbog kako piše u tekstu, pomenutog portala - prebukiranosti. Svaki pacijent za koga postoje indikacije za bolničko lečenje hospitalizovan je na niškoj Klinici za kardiovaskularne bolesti. Dijagnostičke i terapijske procedure se uredno obavljaju i nema nikakvih problema koji se pominju u tekstu", kaže za NiškeVesti.RS Aleksandar Stojković, pomoćnik direktora Klinike za kardiovaskularne bolesti KC Niš.

 
 
 

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.