Kladionice: Nina neće ući u finale Evrosonga

Izvor: Vesti-online.com, 15.Mar.2011, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kladionice: Nina neće ući u finale Evrosonga

Nini Radojčić, koja će na "Evrosongu" u Dizeldorfu pevati pesmu "Čaroban", biće potrebna čarolija ako misli da je dva puta izvede pred evropskom publikom, prognozira najpoznatija svetska kladionica "Vilijam Hil".

Ako se pretpostavke kuće "Vilijam Hil" za klađenje, koja se dosad pokazala kao najmerodavnija u predviđanju rezultata muzičkog takmičenja, pokažu kao tačne, srpski predstavnik neće doći do finala.

Prema trenutnom odnosu na tabeli, sa kvotom 50:1, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << što znači da za jedan uložen evro dobijate 50, Srbija u svojoj grupi zauzima 11. mesto i nalazi se odmah ispod crte za ulazak u finale, dok u generalnom plasmanu osvaja tek 25. mesto.

Što se tiče plasmana bivših jugoslovenskih republika, prema prognozama kladionice „Vilijam Hil“, za sada se najbolje kotira Bosna i Hercegovina i njen predstavnik Dino Merlin, koji su na 9. mestu sa kvotom 12:1. Na 15. mestu se nalazi Slovenija, a 27. mesto za sada zauzimaju Hrvati. Poslednje 43. mesto sa kvotom 150:1 ove godine pripada Makedoniji, a Crna Gora u Dizeldorfu nema svog predstavnika.

Kristina Kovač, koja je napisala muziku i tekst za pesmu koju će Nina izvesti 10. maja, prokomentarisala je prognoze kladionice "Vilijam Hil".

"Pre svega, klađenje nije "moja šolja čaja" i nemam strah da je prognoza tačna ili ne. Ja nisam ni obećala da ću ući u finale i prvenstveno mi je stalo samo do nastupa i da Nina što bolje otpeva pesmu. Preslušala sam ostale pesme i lično mislim da ćemo ući u finale. Naša pesma je drugačija od svih drugih, Ninino pevanje i izgled su specifični, a to je svakako važno za plasman. Uz sve to, promotivni period ove pesme koji traje je izuzetno bitan za fanove "Evrosonga", koji će moći da vide Ninu i čuju našu kompoziciju" rekla je Kristina Kovač.

Mlada Nina Radojčić, koja je na domaćem izboru debitovala i dobila mogućnost da Srbiju predstavlja na ovogodišnjem "Evrosongu", ne haje previše za prognoze ove kladionice.

"Ne opterećujem se kladionicama i prognozama jer je za tako nešto još rano, do takmičenja ipak ima još dva meseca. Optimistična sam i potrudiću se da te prognoze ne budu tačne. Verujem u kampanju koja je upravo počela", dodala je na kraju Nina.
Pogledaj vesti o: Nina Čaroban

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.