Nikolija Jovanović – Ponosim se svojim telom

Izvor: Poznati.info, 27.Sep.2010, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolija Jovanović – Ponosim se svojim telom


Nikolija Jovanović, koju mnogi znaju kao Nikoliju Zmijanac već više godina živi, radi i studira u Atini. Učesnica je ovogodišnjeg reality show-a Survivor koji će početi da se emituje sredinom oktobra na Prvoj TV. U želji da saznamo koliko joj u životu pomaže popularnost njene majke Vesne Zmijanac, o fotografijama koja je radila za časopise u Grčkoj, životu ali i učešću u popularnom reality show-u Survivor, razgovarali smo sa Nikolijom Jovanović(Zmijanac).

Svakako da je prva asocijacija kada se spomene Nikolija Jovanović, ta da si ćerka jedne od najpoznatijih pevačica, Vesne Zmijanac. Čak šta više malo ljudi zna kako se ti tako prezivaš, uglavnom misle da si i ti Zmijanac. Koliko ti to pomaže ili odmaže u životu?
Da, istina je da čim se spomene Nikoilija Jovanovic, odmah se moze čuti, aha, ćerka Vesne Zmijanac. Sasvim ste u pravu kad kazete da mnogi zapravo i ne znaju moje pravo prezime, tako da sam se vec i navikla da budem Zmijanac. Šalim se naravno. Velika mi je čast sto eto mogu da kazem da mi je Vesna mama. Pa jel’ znate kako, to može da mi i pomogne i odmogne u životu, sve zavisi kako ko na to gleda, ali ja imam svoju ličnost i sama se borim i probijam kroz život.
Grčki časopis 'Max' je objavio fotografije u kojima si pozirala obnažena. Da li si osim dobrog izgleda od majke nasledila i dobar glas, odnosno da li možda u budućnosti planiraš da se baviš pevanjem?
Da, ja se toga ne stidim, ponosim se svojim telom i smatram da time ništa loše nisam uradila, šta više, ponosim se time što imam šta da pokažem. U prvom planu mi je da završim fakultet, a sve ostalo je samo moj hobi. Volim da radim kao fotomodel, a i pevam po malo.Bilo bi sebično sa moje strane kad bih pričala kako imam talenta i za muziku, ako se desi da jednog dana nešto otpevam, tu će biti narod...

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Nikolija Jovanović – Ponosim se svojim telom

Izvor: CrveniTepih.com, 28.Sep.2010, 02:06

Nikolija Jovanović, koju mnogi znaju kao Nikoliju Zmijanac već više godina živi, radi i studira u Atini. Učesnica je ovogodišnjeg reality show-a Survivor koji će početi da se emituje sredinom oktobra na Prvoj TV. U želji da saznaju koliko joj u životu pomaže popularnost njene majke Vesne Zmijanac,...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.