Nikolija Jovanović
Nikolija Jovanović

Nikolija Jovanović je srpska dens pevačica, model i plesačica. Rođena je u Zagrebu 19. oktobra 1989. godine.
Ćerka je poznate folk pevačice Vesne Zmijanac. Smela, atraktivna i originalna, pevačica Nikolija Jovanović za kratko vreme stekla je simpatije publike a svojim učešćem u šou programu Ples sa zvezdama potvrdila je pažljivo građen imidž i svoj stil.
Odrastajući uz majku Vesnu učila je tajne pevačkog zanata koje sada koristi i primenjuje u skladu sa muzičkim pravcem koji je odabrala. Završila je fakultet za biznis i finansije na Američkom univerzitetu u Atini i na taj način je ispunila želju svojih roditelja. Posle završenih studija posvetila se plesu i muzici. Učestvovala je u Survajvor Srbija Vip Filipini. Njen otac je Vlada Jovanović bivši šef marketinga PGP RTS koji nije bio zadovoljan njenom odlukom da uđe u svet muzike.

Svetske zvezde Britni Spirs i Bijonse imale su slične kadrove u spotovima kao Nikolija, ponosna je i ispunjena što radi sa timom ljudi koji imaju istu viziju kao timovi svetskih zvezda.
Koristi skupu produkciju u spotovima, ulaže mnogo u svoje spotove i pesme, dobre ideje i sama predlaže i realizuje u svojim spotovima. Zahvaljujući životu u inostranstvu njen stil odevanja je opušteniji a komfor najvažniji. Nikolija voli da se dotera ali ne prati modu po svaku cenu.

2011. godine je snimila svoju prvu numeru pod nazivom Nicole duet sa DJ Kasom Crazy. Jula 2013. godine snima svoju drugu pesmu i duet sa poznatom pevačicom Anom Nikolić Milion dolara. Pesma Milion dolara je za samo jedan dan imala preko 85 hiljada poseta na internet kanalima, ušla je na sve top liste i postala najveći hit 2013. godine. Odmah zatim usledio je njen najveći hit i pesma koja je uticala na njen svet, pesma Ćao zdravo sa Tečom a kasnije i četvrti singl Nikolija je bio uspešan. 31. avgusta 2014. godine u saradnji sa Elitnim odredima snimila je pesmu Alkohola litar. 3. oktobra 2014. godine premijerno je objavila novu pesmu i hit Kako posle mene za koji je snimila i vrlo provokativan spot. 2015. godine izlazi singl Opasna igra, i balada Ljubavni maneken.

Veliki hit je snimila i duet pesmu Premija sa pevačem Dadom Polumentom. U srećnoj je vezi sa popularnim pevačem Reljom Popovićem iz Elitnih odreda. Uskoro će njih dvoje ozvaničiti svoju vezu srećnim brakom, Nikolija je više puta izjavila da jedva čeka da postane gospođa Popović. Nikolija je trudna i očekuju devojčicu, sada je posvećena porodici i sebi, pauza će trajati sve dok ona ne odluči da se vrati na muzičku scenu.

Nikolija Jovanović važi za temperamentnu ženu i dominantnu u stavovima, jer često ume da nosi tamne karmine i jaku šminku, međutim u štampi je otkrila da je vrlo emotivna i čak ponekad stidljiva i da na sve načine pokušava da prikrije svoju stidljivost i osećajnost. Zadovoljna je sobom i svojim životom, sa obe noge stoji čvrsto na zemlji, sve što želi i ostvari. Obožava da peva balade, planira da se bavi muzikom i za pedeset godina, i zbog toga je odlučila da se posveti ozbiljnije muzici i promeni svoj ritam i stil muzike. Iako se na domaćoj sceni pojavila pre nekoliko godina Nikolija govori uvek da se kao osoba mnogo promenila i da više nije samo vrcava devojka već da odrasta i mnogo ozbiljnije sada shvata karijeru.

Uspela je da za kratko vreme nađe svoje mesto na muzičkoj sceni i sluša se na svim top listama, njeni koncerti su uvek puni, i može da se pohvali da ima verne fanove koji je prate na svakom mestu i svuda.


Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Da li znate ko je bio otac Relje Popovića? (FOTO)

Da li znate ko je bio otac Relje Popovića? (FOTO)

Poznati muzičar ističe da tvrdnje o njegovom albanskom poreklu nisu tačne, naglašavajući da bi, da jeste tako, to otvoreno priznao jer poštuje sve narode.. Relja Popović, jedan od najuspešnijih domaćih muzičara, godinama je bio poznat po svojoj skromnosti kada je reč o privatnom životu. Čak je dopuštao da se šire glasine o "skrivenom albanskom poreklu". Partner Nikolije Jovanović, samo je jednom do sada javno progovorio o svojoj porodici, otkrivajući da njegovo...

Izvor: Svet plus, 15.Apr.2024, 09:39

Detaljnije >>

(FOTO) OVAJ FRAJER JE BRAT NIKOLIJE JOVANOVIĆ Luka živi u Beču, ne pojavljuje se u javnosti, a evo kako izgleda

Majku Nikolije Jovanović, Vesnu Zmijanac, svi znaju, a njen otac Vlado nakon braka sa pevačicom dobio je još dvode dece - sina Luku i ćerku Teodoru.

Izvor: Blic, 13.Apr.2024, 18:01

Detaljnije >>

Vesna Zimijanac im nije majka: Ovo su brat i sestra Nikolije Jovanović

Vesna Zimijanac im nije majka: Ovo su brat i sestra Nikolije Jovanović

Malo ko zna da otac poznate pevačice ima još dva deteta.

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2024

Detaljnije >>

(FOTO) BAZEN U VRTU SA POGLEDOM NA MORE Ovo je stan naše pevačice u Grčkoj: Niste videli ništa luksuznije

Popularna pevačica Nikolija Jovanović sa svojom porodicom veći deo leta uglavnom provodi u Atini, gde je Nikolija od svoje majke, folk zvezde Vesne Zmijanac, dobila luksuznu nekretninu na moru.

Izvor: Blic, 04.Apr.2024, 21:46

Detaljnije >>

NIKOLIJA U SUZAMA ZBOG VESNE ZMIJANAC Obećala joj da će biti gost na njenom koncertu, pa joj otkazala: "Ljuta je"

Vesna Zmijanac napravila je spektakl u Sofiji, međutim iako je njena ćerka Nikolija Jovanović trebalo da bude gost na koncertu, to se nije dogodilo.

Izvor: Blic, 31.Mar.2024, 14:21

Detaljnije >>

Nikolija Jovanović se obratila Breskvici - evo šta je poručila o potencijalnoj saradnji

Nikolija Jovanović se obratila Breskvici - evo šta je poručila o potencijalnoj saradnji

Obe su veoma popularne.. Voditelj Ognjen Amidžić je nedavno u svojoj emisiji ugostio pevačice Katarinu Živković, Nikoliju Jovanović, Amnu, Inas, Milicu Todorović i voditeljku Natašu Aksentijević, što je izazvalo veliku pažnju publike i fanova ovih izvođača. Jedan od trenutaka koji je posebno privukao pažnju jeste deo emisije pod nazivom "Pitanja sa Instagrama", gde je Nikolija otkrila da li bi snimila duet sa Breskvicom. Ova izjava izazvala je brojne...

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 15:07

Detaljnije >>