Viva Vox osvojio publiku Nišvila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2014, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viva Vox osvojio publiku Nišvila

Pretposlednje veče Nišvil džez festivala obeležili su vokali, koji su, po reakcijama publike, bacili u senku inače izvrsne instrumentaliste.

Kao što se i očekivalo beogradski "a capella" hor "Viva Vox" izazvao je opšte oduševljenje posetilaca, koje se može uporediti samo sa nastupom Vlatka Stefanovskog i Miroslava Tadića.

Poznate pesme, odličan scenski nastup i besprekorni glasovi bili su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ključ uspeha na ovom koncertu.

Raznovrstan repertoar na nastupu "Viva vox" obeležili su za početak ERA, Ramštajn, Prodidži, domaća muzika i Fredi Merkjuri za kraj.

Originalni džez zvuk sinoć su publici priuštili članovi benda "Epirikal" iz Velike Britanije.

Teško je bilo svirati nakon nastupa "Viva Voxa", ali su "Mop Mop" to ipak učinili, a odmah nakon njih i "Estudiantina Ensemble", koji su na zagrevanju već imali nastup na keju.

Iz večeri u veče broj posetilaca Nišvila raste.

Prostor ispred glavne bine bio je popunjen do poslednjeg milimetra.

Festival se završava u nedelju, kada će nastupiti i originalni "Bluz Braders bend".

Festival će zatvoriti niška grupa "Proces".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Viva Voks osvojio publiku Nišvila

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Avg.2014

Pretposlednje veče Nišvil džez festivala obeležili su vokali, koji su, po reakcijama publike, bacili u senku inače izvrsne instrumentaliste...Kao što se i očekivalo beogradski "a capella" hor" hor "Viva Vox" izazvao je opšte oduševljenje posetilaca, koje se može uporediti samo sa sinoćnim...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.