U prodaji promo karte za “Nišville 2017“

Izvor: RadioCity.rs, 11.Okt.2016, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U prodaji promo karte za “Nišville 2017“

Od 10. oktobra komplete ulaznica za Nišvil svi ljubitelji džeza mogu kupiti po promo ceni od 1.500 dinara, a ova cena važiće samo za prvih 500 kompleta ulaznica. Cena kompleta neposredno pred održavanje festivala iznosiće 4.000 dinara.
„To faktički znači da će verni posetioci Nišvila koji kupe komplete sa specijalnim popustom od 50% moći da prate 25 koncerata u glavnom programu festivala za samo 60 dinara po koncertu. Budući da će pojedinačna ulaznica neposredno pred Nišvil >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << koštati 1.500 dinara, najvernija publika kupovinom promo kompleta u prvoj fazi pretprodaje može da prati sve programe po ceni jedne pojedinačne ulaznice“, poručuju organizatori.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži CS Eventim u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na www.eventim.rs.

Kako najavljuju organizatori festivala, 34. Internacionalni niški jazz festival “Nišville 2017“ održaće se od 10. do 13. avgusta iduće godine na niškoj Tvrđavi. Oko 700 izvođača izvešće 130 koncerata na 12 stejdževa.
Podsetimo, ovogodišnji muzički festival, koji okuplja kako izvorne džez muzičare, tako i one koji ovaj pravac kombinuju sa mnoštvom drugih žanrova, trajao je od 11. do 14. avgusta. Na 11 stejdževa pored domaćih bendova, nastupili su sastavi iz Kine, Japana, Poljske, Rusije, Argentine, Bugarske, Francuske, SAD i drugih zemalja. http://www.radiocity.rs/kultura/nisville.html

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.