Počinje prodaja pojedinačnih ulaznica za “Nišvil”

Izvor: JužneVesti.com, 08.Apr.2016, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje prodaja pojedinačnih ulaznica za “Nišvil”

Od ponedeljka 11. aprila, tačno 4 meseca pred početak ovogodišnjeg “Nišvil” džez festivala, u prodaji će biti pojedinačne ulaznice za parter koje će koštati 1.200 dinara, kao i VIP pojedinačne karte po ceni od 1.800 dinara.

Kako kažu u “Nišvilu”, do 30. aprila će važiti popust za komplet ulaznica za četiri dana, pa se do tog datuma on može kupiti za 2.000 dinara. Za 33. “ >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Nišvil” komplet ulaznica će kasnije koštati 3.000, a neposredno pred početak festivala - 3.600 dinara.

Organizatori niškog festivala napominju da će ulaznice za glavni festivalski program (Earth & Sky stages) važiti i za Midnight Jazzdance stage za koji ulaz ove godine neće biti besplatan.

Na ovogodišnjem “Nišvilu” nastupiće velika britanska soul zvezda Joss Stone, američki trio jazz velikana – Cyrus Chestnut, Lenny White i Buster Williams, legendarni britanski jazz-funk band Shakatak

Kako organizatori najavljuju, na 10 festivalskih bina od 11. do 14. avgusta biće izvedeno 100 koncerata na kojima će nastupiti 600 izvođača.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži CS Eventim u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na www.eventim.rs

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.