Izvor: BalkanRock.com, 09.Jul.2023, 10:52

Počelo prijavljivanje za Nišville Workshop 2023

Nišville jazz festival i ove godine za mlade muzičare organizuje besplatan workshop – za većinu instrumenata koji se koriste u džezu (klavir, gitara, bas, bubnjevi, limeni i drveni duvački instrumenti, vokal..), ali i predavanja o improvizaciji, kompoziciji, aranžiranju a razgovaraće se i o institucionalizovanom učenju džeza u sklopu odseka muzičkih škola muzičkih akademija… Nišville workshop […] The post Počelo prijavljivanje za Nišville Workshop 2023 first appeared on Balkanrock.com.
Pogledaj vesti o: Nišville

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Počele prijave za besplatne džez radionice na "Nišvilu"

Izvor: JužneVesti.com, 09.Jul.2023

Radionice za mlade muzičare, za većinu instrumenata koji se koriste u džezu, ali i predavanja o džez improvizaciji, aranžiranju, kao i institucinalizovanom učenju džeza biće organizovane u o sklopu “Nišvil workshop”-a. Polaznici do 16 godina mogu se prijaviti za program “Jazz for Kids”...Iz...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.