Otvoren Nišvil 2020 ONLAJN

Izvor: JuznaSrbija.info, 13.Avg.2020, 22:49

Otvoren "Nišvil 2020 ONLAJN"

Ivan Blagojević direktor "Nišvila" danas je ispred Nišvil džez muzeja u niškoj Tvrđavi predstavio program i otvorio „Nišvil 2020 ONLAJN“ koji će se do16. avgusta održati na Letnjoj pozornici u Tvrđavi.

Festival će se od danas do nedelje 16. avgusta održati na Letnjoj pozornici – bez prisustva publike, ali uz live strem putem linka:

http://nisville.com/live-stream/ >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info <<

Na otvaranju je predstavljen je i „Nišville jazzcycle", jedinstveno vozilo na pedale za sedam muzičara, sa kojeg su niški džezeri izveli program džez standarada.

Umesto tradicionalnog presecanja vrpce, direktor "Nišvila" je otvorio ovo specifično festivalsko izdanje presecanjem lubenice, uz prigodne zvuke velikog džez hita Herbija Henkoka „Watermelon man“ (prodavac lubenica).

Izvor: http://nisville.com/sr/home/

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.