Od subote nove cene ulaznica za Nišvil

Izvor: JužneVesti.com, 07.Jun.2023, 04:44

Od subote nove cene ulaznica za "Nišvil"

Kompleti ulaznica za ovogodišnji Nišvil džez festival do petka, 9. juna mogu se nabaviti po promotivnoj ceni od 3.000 dinara za parter, koja je važeća i za bočne tribine na festivalskom prostoru. Kompleti karata za parter će od subote, 10. juna koštati 4.000 dinara.

Dva meseca pred početak glavnog fesitvalskog programa Nišvila, organizatori najavljuju da će početi prodaja ulaznica za sve kategorije po novim cenama.

Kompleti ulaznica za parter >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << koštaće 4.000 dinara, pojedinačna ulaznica za parter 2.000 dinara, komplet za VIP tribine koštati 6.000 dinara, dok će pojedinačna ulaznica za VIP tribine koštati 3.000 dinara - rekli su organizatori.

Predstojeći Internacionalni Nišvil džez festival održaće se od 4. do 13. avgusta, a glavni festivalski program će biti održan od četvrtka 10. do nedelje, 13. avgusta na platou niške Tvrđave. Za 10 dana trajanja festivala biće izvedeno 280 programa na 16 scena, na kojima će nastupiti preko 900 izvođača, najavljuju organizatori.

Svi prateći programi za posetioce su besplatni, osim za Hip-Hop / Midnigh Jazzdance bini, gde će ulaznica koštati 500 dinara po večeri za dupli program od 21 do 05 sati, a posetioci Nišvila sa kupljenim kompletima za festival neće plaćati kartu za programe na toj bini.
Pogledaj vesti o: Nišville

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.