Nišvil stiže na Roštiljijadu, poslednje veče festivala u znaku džeza

Izvor: JužneVesti.com, 07.Jul.2023, 14:00

Nišvil stiže na Roštiljijadu, poslednje veče festivala u znaku džeza

Ovogodišnja 33. Roštiljijada biće održana od 21. do 27. avgusta, a novina će biti to što će poslednji dan festivala roštilja, po rečima direktora leskovačke Turističke organizacije Nebojše Kocića, obeležiti nastup džez muzičara sa Nišvila.

Veliki broj Leskovčana svake godine odlazi na Nišvil koji će ove godine biti održan od 10. do 13. avgusta, a priliku da uživaju u džez muzici imaće i na zatvaranju Roštiljijade.

Prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << put ćemo raditi i nedelju, imaćemo goste iz Niša. Veče je nazvano “Nišvil u Leskovcu”, a imaćemo par grupa sa Nišvila koje će nam gostovati. Imamo dobru saradnju, dogovorićemo se oko programa, ali sam siguran da će to proći jako dobro - rekao je Kocić.

On dodaje i su počeli pregovori sa pevačima oko nastupa na festivalu roštilja, ali da to ove godine ide mnogo teže, jer su cene za nastup pojedinih pevača previsoke.

Bio sam zaprepašćen kada sam čuo cene pojedinih pevača. To su cifre od po 25.000 i 30.000 evra i to neki pevači koji nisu među najvećim zvezdama. Teško je i da odlučimo ko će pevati, jer je veliki pevača već bio pa ne bi da ponavljamo, a sa druge strane moramo da vodimo računa da imamo raznovrstan program. Još je rano da govorimo o imenima, ne bi bilo pošteno prema tim pevačima - kaže Kocić.

Podsećamo, prošlogodišnju Roštiljijadu otvorila je Jelena Karleuša, čiji je koncert izazvao oprečna mišljenja Leskovčana, a naki su sakupljali novac da Karleuša uopšte ne peva.
Pogledaj vesti o: Nišville

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.