Nišvil radionice i program Jazz for Kids

Izvor: Megafon.co, 21.Jul.2021, 15:48

Nišvil radionice i program Jazz for Kids

I ove godine Nisvil džez festival organizuje besplatne radionice za većinu instrumenata koji se koriste u džezu (klavir, gitara, bas, bubnjevi, limeni i drveni duvački instrumenti, vokal…), ali i predavanja o improvizaciji, kompoziciji, aranžiranju…
Takođe, Nišvil poziva polaznike radionica uzrasta do 16 godina da u prijavi upišu ako su zainteresovani da se paralelno uključe i u program Jazz for Kids.
Popunjene prijave (ime, prezime, broj telefona i imejl) >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << treba poslati na workshop@nisville.com. Najkasnije do 30.jula 2021.
Broj polaznika je ograničen, a izabrani polaznici radionica imaju mogućnost kupovine ulaznica upola cene.
Foto – Nišvil
Pogledaj vesti o: Nišville

Nastavak na Megafon.co...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Besplatne radionice na ovogodišnjem Nišvilu

Izvor: Aleksinac.net, 21.Jul.2021

I ove godine Nišvile džez festival organizuje besplatan workshop za većinu instrumenata koji se koriste u džezu (klavir, gitara, bas, bubnjevi, limeni i drveni duvački instrumenti, vokal..), ali i predavanja o improvizaciji, kompoziciji, aranžiranju…..Takođe, Nišvile džez festival poziva polaznike...

Nastavak na Aleksinac.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.