Izvor: DANuBeogradu.rs, 21.Jul.2021, 14:22

Music Art Project „Muzika nade“: Muzika stvara ljude

U nedelju, 25. jula 2021. od 11.30, na Kolarcu će biti održan koncert „Muzika stvara ljude“ u organizaciji Music Art Project-a „Muzika nade“. U Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine predstaviće se deca uzrasta od 12 do 16 godina iz Bujanovca, Surdulice, Leskovca, Kraljeva, Ćuprije i Beograda, koju je u njihovoj raznolikosti združila muzika. Koncert se organizuje … Članak Music Art Project „Muzika nade“: Muzika stvara ljude se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Nišvil radionice i program Jazz for Kids

Izvor: Megafon.co, 21.Jul.2021

I ove godine Nisvil džez festival organizuje besplatne radionice za većinu instrumenata koji se koriste u džezu (klavir, gitara, bas, bubnjevi, limeni i drveni duvački instrumenti, vokal…), ali i predavanja o improvizaciji, kompoziciji, aranžiranju…. Takođe, Nišvil poziva polaznike radionica...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.