Be In ovog vikenda u Sceni

Izvor: NisCafe.com, 17.Okt.2019, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Be In ovog vikenda u Sceni

Organizacija Be In, ovog petka (18. 10.) organizuje muzički događaj u klubu “Scena” gde će nastupiti Jana Pašić na violini i DJ Alex Milošević.
Nezaboravni užitak uz odličnu improvizaciju na violini i house muziku.
Jana Pašić je završila Srednju muzičku školu u Beogradu. Trenutno je apsolvent na Fakultetu umetnosti u Nišu. Na muzičkoj sceni je dugo, ljudi je uglavnom prepoznaju sa violinom, ali joj ni vokali nisu strani. Nastupala je na Nišvilu 2018. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu NisCafe.com << a sada vikendom možete da je čujete u niškim klubovima (“Sunset”, “Beer Garden” i sl).
DJ Alex Milošević je prvi put nastupao u Nišu, svom rodnom gradu, 2003. godine u klubu “Doga”, a samo nekoliko meseci kasnije, uz podršku lokalnih DJ-eva ZarEs-a i One-a, nastupao je i u drugim popularnim klubovima.
Pogledaj vesti o: Nišville

Nastavak na NisCafe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NisCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NisCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.