ČOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Nema razloga za SILOVANJE! Zdravlje je najbitnije

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2020, 19:32

ČOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Nema razloga za SILOVANJE! Zdravlje je najbitnije

Otvoreno je govorio o svemu.

Predsednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović, tokom gostovanja na RTS još jednom je prokomentarisao jučerašnju odluku Evrolige.

- Ako vi prepumpate očekivanja ljudima, a mi smo skloni tim stvarima, onda možemo da uđemo u zamku priče o pravdi i nepravdi. Košarka teba da bude cilj, a ne sredstvo kojim se dolazi do ličnog cilja. Ovo je bila jedina moguća varijanta, ne stavlja se posao ispred zdravlja. Plašim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se, a na kraju ćemo brojati da li će više života uzeti pandemija ili profit. Mi u Zvezdi nemamo nikakvu euforiju, ovo je realnost, da ne bi bilo nekih dezinformacija. Nikada, bar po mojim informacijama, nije bilo razgovora sa Gazpromom kao novim sponzorom. Ja sam ubeđen da bismo uzeli ABA ligu i ušli u Top 8, ali to je već prošlost. Sigurno nikada ne bih pumpao javnost i svoje navijače za nerealna očekivanja. Dogodila se viša sila - rekao je Čović.

Naravno, neizbežna tema je bio i nastavak ABA lige.

- U ABA ligi je pet ili šest klubova raspustilo timove, mislim da nema potrebe da se igra, nema razloga za bilo kakvo silovanje, a posebno kada je zdravlje u pitanju - naglsio je čelnik crveno-belih.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda poznata navijačica Milana Klaudija Romani.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović,   Crvena Zvezda,   Evroliga,   Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.