Čović: Zvezda bi osvojila i ABA ligu i domaću ligu i ušla bi u Top 8

Izvor: B92, 26.Maj.2020, 18:55

Čović: Zvezda bi osvojila i ABA ligu i domaću ligu i ušla bi u Top 8

Prvi čovek Crvene zvezde, Nebojša Čović, bio je gost RTS i govorio o stanju u evropskoj košarci.

Evroliga i Evrokup se neće nastaviti, sezona je otkazana i neće biti šampiona, a čeka se odluka šta će biti sa ABA ligom i KLS.

O svemu tome je govorio i Nebojša Čović na gostovanju u RTS.

"Ako vi prepumpate očekivanja ljudima, a mi smo u javnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << očigledno skloni tim stvarima, onda možemo ući u zamku o pravdi i nepravdi. Košarka treba da bude cilj, a ne sredstvo i onda imamo licemerje da li je pravda ili nepravda. Ovo je realnost. U svetu i Evropi se dešava da profit stavljate ispred zdravlja. U svakom slučaju se plašim, a na kraju ćemo brojati šta će uraditi pandemija. Koronavirus je jako opasan. Uveren sam da bi Zvezda osvojila i ABA ligu i domaću ligu i da bismo ušli u Top 8 Evrolige", rekao je Nebojša Čović u emisiji "Oko". Crvena zvezda je pre završetka sezone bila na 14. mestu u Evroligi, dok je u ABA ligi bila na poziciji 3.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čović: Previše stranaca zbog Tomića, za pametnog je to lekcija i sad - kupujmo domaće

Izvor: MozzartSport.com, 26.Maj.2020

“Uveren sam da bi Zvezda osvojila ABA i domaću ligu i da bismo ušli u TOP osam Evrolige“, dodaje prvi čovek Crvene zvezde..Evroliga je i zvanično završena, izvesno je da će ista sudbina zadesiti i Jadransku i domaće prvenstvo, pa Nebojša Čović mirne glave može da priprema teren za izazove...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.