Vulin: Jedini hibrid koji iz Srbije stiže u Crnu Goru je kukuruz

Izvor: RTS, 22.Jan.2020, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Jedini hibrid koji iz Srbije stiže u Crnu Goru je kukuruz

Ministar odbrane Aleksandar Vulin pozvao je crnogorskog kolegu da zbog dobrosusedskih odnosa objasni kakve su to hibridne pretnje stizale u Crnu Goru iz Srbije.
Aleksandar Vulin je istakao da su hibridi semenskog kukuruza jedini hibrid koji stiže u Crnu Goru iz Srbije.

"Zbog dobrosusedskih odnosa Srbije i Crne Gore bilo bi korisno da ministar odbrane Predrag Bošković objasni kakve su to hibridne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pretnje stizale u Crnu Goru iz Srbije. I kako im je odgovorio NATO tim koji je na poziv Ministarstva odbrane Crne Gore stigao u pomoć ugroženoj Crnoj Gori", naveo je Vulin.
On je tako odgovorio na izjavu ministra odbrane Crne Gore da je ta zemlja u Severnoatlantskoj alijansi prepoznata kao zemlja pod velikim hibridnim uticajem pre svega Srbije i Rusije.
"NATO može da bude miran što se Srbije tiče, ali da li može da se osloni na saveznika koji tako lako kuka za pomoć, pokazaće vreme. Očekujemo objašnjenje ili izvinjenje", poručio je ministar Vulin.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Aleksandar Vulin odgovorio crnogorskom ministru odbrane: JEDINI HIBRID KOJI SRBIJA UVOZI U CG JE KUKURUZ

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2020

Još navodi da očekuje zvanično izvinjenje...Ministar odbrane Aleksandar Vulin pozvao je danas crnogorskog kolegu da zbog dobrosusedskih odnosa objasni kakve su to hibridne pretnje stizale u Crnu Goru iz Srbije...- Zbog dobrosusedskih odnosa Srbije i Crne Gore bilo bi korisno da ministar odbrane Predrag...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.