Veselji zahvalio Skoplju na ulozi tokom bombardovanja

Izvor: RTS, 25.Mar.2019, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veselji zahvalio Skoplju na ulozi tokom bombardovanja

Predsednik kosovske skupštine Kadri Veselji sastao se u Skoplju sa predsednikom Sobranja Taljatom Džaferijem, sa kojim je razgovarao o "međudržavnoj saradnji" i ulozi Makedonije tokom NATO bombardovanja pre 20 godina.
Kadri Veselji je na Fejsbuku napisao da je "na 20. godišnjicu početka vojnih napada NATO-a na Srbiju zahvalio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Severnoj Makedoniji za vredan doprinos koji je dala otvarajući puteve za snage NATO-a, koje su odatle ušle na Kosovo kako bi pomogli Albancima", prenosi RTK2.

"Naša susedna država je značajno doprinela otvaranju puteva za snage NATO, koji su odatle ušli na Kosovo da pomognu našim građanima. Pored toga, izražavamo zahvalnost našim sunarodnicima u Severnoj Makedoniji za pružanje smeštaja i pomoć nasilno proteranim kosovskim građanima", napisao je Veselji.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.