Izvor: Blic, 06.Apr.2023, 08:33

"ŠEŠELJ I JA SMO RAZLIČITI SVETOVI, ON JE MILOV RATNI DRUG" Jakov Milatović o podršci lidera radikala i pravcu kojim će voditi Crnu Goru: Ja sam čovek zapadnih vrednosti

"Crna Gora će sa mnom postati još kredibilniji NATO partner, ja sam čovek zapadnih vrednosti", rekao je novi predsednik Crne Gore Jakov Milatović četiri dana posle pobede na izborima. Upitan da prokomentariše podršku onih koji zastupaju neke asvim druge vrednosti, poput Vojislava Šešelja, Milatović je rekao da "su on i Šešelj dva različita sveta i da je lider radikala ratni drug Mila Đukanovića".
Pogledaj vesti o: NATO,   Milo Đukanović

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vučić: Bauk Srpskog sveta kruži regionom i Evropom

Izvor: Danas, 06.Apr.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoreći o izjavama dela političkih regionalnih krugova da je uz pomoć Putina i Rusije srušio Mila Đukanovića, kojeg je na predsedničkim izborima pobedio Jakov Milatović, rekao je da su mu te teze „jadne“.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.