Položen venac gardistima i pacijentima poginulim u bombardovanju

Izvor: RTS, 22.Mar.2019, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Položen venac gardistima i pacijentima poginulim u bombardovanju

Član Gradskog veća Dragomir Petronijević položio je cveće na mesto stradanja vojnika Gardijske brigade i pacijenata KBC "Dragiša Mišović" u bombardovanju NATO 1999. godine.
Vence su položili i pripadnici Garde, predvođeni komandantom general-majorom Milomirom Todorovićem, kao i pomoćnik direktora KBC "Dragiša Mišović" Momčilo Jakovljević >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa zaposlenima ovog kliničko-bolničkog centra, saopštio je Beoinfo.
Dragomir Petronijević je istakao da se se na ovaj način iskazuje pošta nevinim žrtvama koje su stradale pod plaštom operacije ciničnog naziva „Milosrdni anđeo".
"U okviru te operacije pogođene su bolnice, civilni objekti i ljudi koji ničim nisu zaslužili da budu bombardovani. Danas je važno očuvati sećanje i podsetiti da je Srbija stabilna zemlja koja se bori za nova radna mesta, bolji standard građana, mir i stabilnost", istakao je Petronijević.
Živote u bombardovanju KBC "Dragiša Mišović" izgubili su gardisti Aleksandar Bajin, Goran Verežan, Predrag Ignjatović, Branimir Krnjajić, Slaviša Miljković, Vojin Pejčinović i Dragan Tankosić i pacijenti Branka Bošković, Zora Brkić i Radosav Novaković.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Položen venac gardistima i pacijentima poginulim u bombardovanju

Izvor: Večernje novosti, 22.Mar.2019

Član Gradskog veća Dragomir Petronijević položio je cveće na mesto stradanja vojnika Gardijske brigade i pacijenata KBC "Dragiša Mišović" u bombardovanju NATO 1999. godine BEOGRAD - Član Gradskog veća Dragomir Petronijević položio je cveće na mesto stradanja vojnika...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.