NEDOVIĆU UGAŠEN TVITER PROFIL: Litvanci istakli NATO zastavu, a na Nemanjinu žalbu odgovoreno ZABRANOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2022, 11:00

NEDOVIĆU UGAŠEN TVITER PROFIL: Litvanci istakli NATO zastavu, a na Nemanjinu žalbu odgovoreno ZABRANOM

Očito neko ima pravo da kaže šta misli, a neko nema...

Srpski košarkaški as Nemanja Nedović je na Tviteru žestoko kritikovao Evroligu zbog činjenice da su litvanski navijači istakli NATO zastave na utakmici Žalgiris - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crvena zvezda. Nije dobio odgovor, ali ova društvena mreža mu je obrisala nalog.

Podsetimo, na ovom susretu košarkaši Zvezde nisu želeli da nose ukrajinsku zastavu na kojoj je pisalo "Stop ratu". To je razbesnelo navijače domaćeg tima, koji su tokom čitavog meča provocirali i vređali košarkaše Zvezde i Srbiju. U jednom momentu su na tribinama razvili i veliku zastavu NATO-a.

Ovaj potez navijača Žalgirisa razbesneo je našeg reprezentativca Nemanju Nedovića, koji je poslao jasnu poruku Evroligi.

- Evroligo, za takve stvari nema mesta na košarkaškim terenima - napisao je Nemanja uz fotografiju iz dvorane na kojoj se na tribinama jasno vidi zastava NATO-a.

Odmah su počele prozivke na Nemanjin račun, ali srpski košarkaš nije ćutao, pa je zbog toga verovatno i ostao bez naloga na ovoj društvenoj mreži.

- Svi znamo zašto su to imali u dvorani protiv tima iz Srbije. Kada sam igrao sa Panatinaikosom tamo, nisam video to - odgovorio je Nedović jednom navijaču.

Nedugo nakon ove prepirke, nalog Nemanje Nedovića je - nestao.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.