NE ODSTUPA OD MILOVE POLITIKE! Milatović poručio: Priznanje Kosova, članstvo u NATO i sankcije Rusiji su završene stvari

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 10:58

NE ODSTUPA OD MILOVE POLITIKE! Milatović poručio: Priznanje Kosova, članstvo u NATO i sankcije Rusiji su završene stvari

Nova iznenađujuća izjava predsednika Crne Gore.

Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da su priznanje nezavisnosti tzv. Kosova, članstvo zemlje u NATO-u i sankcije Rusiji kao deo zajedničke spoljne i bezbednosne politike Evropske unije - završene stvari.

Milatović je za RTV Slovenija, na pitanje da prokomentariše odnos Crne Gore prema Srbiji i Rusiji i uticaj Srpske pravoslavne crkve, rekao da je bivši predsednik Milo Đukanović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << doneo pitanje crkve u svakodnevnu politiku i da je ono stavljeno ad akta, saopšteno je iz pres službe Milatovića.

Prema njegovom mišljenju, sada i političari u Crnoj Gori imaju fokus na temama koje su od suštinske važnosti za građane, a to su ekonomski i životni standard, vladavina prava i evropske integracije.

- Dok su nas delili i stavljali fokus na te podele, ono što se dešavalo je da se jedan mali krug ljudi povezan sa prethodnom vladajućom strukturom snažno obogatio, stalno plašeći narod i promovišući različite neistine o ovakvom ili onakvom uticaju u Crnoj Gori, i upravo toliko dugo opstajao na vlasti - kazao je Milatović.

Izrazio je nadu da će Crna Gora, uz pomoć svojih strateških partnera, postati punopravna članica Evropske Unije u narednih 4-5 godina.
Pogledaj vesti o: NATO,   Evropska Unija,   Milo Đukanović,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Milatović: Priznanje Kosova, članstvo u NATO i sankcije Rusiji su završena stvar

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Avg.2023

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da su priznanje nezavisnosti Kosova, članstvo Crne Gore u NATO i sankcije protiv Rusije - završena stvar. "Priznanje nezavisnosti Kosova, članstvo zemlje u NATO-u i sankcije Rusiji, kao dio zajedničke spoljne i bezbjednosne politike Evropske unije,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.