Mediji: Vučić večeras u Kopnenoj zoni bezbednosti, obilazi vojnike i policajce

Izvor: B92, 18.Jun.2023, 16:42

Mediji: Vučić večeras u Kopnenoj zoni bezbednosti, obilazi vojnike i policajce

Predsednik Srbije i vrhovni komandant oružanih snaga Aleksandar Vučić obići će večeras vojne i policijske formacije u Kopnenoj zoni bezbednosti, pišu "Novosti".

Ova inspekcija bezbednosnih snaga uslediće odmah posle alarma koji se "uključio" u komandi NATO u Monsu posle tenzija koje je izazvao premijer takozvanog Kosova Aljbin Kurti višenedeljnim terorom nad srpskim stanovništvom u našoj južnoj pokrajini.

"Novosti" podsećaju da su im ranije izvori >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zaposleni u Savezničkoj (NATO) komandi za operacije u Monsu preneli da su prekinuli godišnji odmor i jutros su pozvani na sastanak u vezi sa situacijom na Kosovu i Metohiji.

Prema informacijama "Novosti", vlada velika zabrinutost zbog trenutne situacije u našoj južnoj pokrajini. Kako prenose naši dobro obavešteni izvori, u zapadnoj vojnoj alijansi ocenjuju da se Kurti "oteo kontroli" i da postoje visoka očekivanja o angazovanju Vojske Srbije.

Vojni stratezi u NATO su očigledno ozbiljno shvatili jutrošnje obraćanje predsednika Srbije i vrhovnog komandanta naših oružanih snaga Aleksandra Vučića, koji je, između ostalog, demantovao laži da je naša vojska prešle administrativnu liniju sa KiM da bi uhapsila trojicu pripadnika tzv. kosovske policije.

"Nikada naši organi nisu prešli administrativnu liniju ako budemo prelazili bićete obavešteni onako kako sam rekao komandantu Kfora...i ako budu prelazili, neće se vraćati", upozorio je šef države.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NATO,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREDSEDNIK VUČIĆ VEČERAS OBILAZI VOJNIKE I POLICAJCE

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023

Predsednik Srbije i vrhovni komandant naših oružanih snaga Aleksandar Vučić obići će večeras vojne i policijske formacije u Kopnenoj zoni bezbednosti...Ova inspekcija bezbednosnih snaga uslediće odmah posle alarma koji se "uključio" u komandi NATO u Monsu posle tenzija koje je izazvao premijer...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Vučić večeras obilazi vojnike i policajce u Kopnenoj zoni bezbednosti

Izvor: Blic, 18.Jun.2023

Predsednik Srbije i vrhovni komandant naših oružanih snaga Aleksandar Vučić obići će večeras vojne i policijske formacije u Kopnenoj zoni bezbednosti. Ova inspekcija bezbednosnih snaga uslediće odmah posle alarma koji se "uključio" u komandi NATO u Monsu posle tenzija koje je izazvao premijer...

Nastavak na Blic...

Vučić večeras u Kopnenoj zoni bezbednosti, obilazi vojnike i policajce

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 18.Jun.2023

BEOGRAD – Predsednik Srbije i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić obići će večeras vojne i policijske formacije u Kopnenoj zoni bezbednosti (KZB), potvrđeno je Tanjugu u Predsedništvu Srbije. Vučić je ranije danas, komentarišući situaciju na KiM, rekao da će Srbija sama donositi...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.