Lavrov: NATO je kivan na Rusiju zbog neuspeha u Ukrajini

Izvor: Vostok.rs, 07.Maj.2017, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov: NATO je kivan na Rusiju zbog neuspeha u Ukrajini

NATO je hteo pomoću Krima vojno da opkoli Rusiju, ali mu to nije pošlo za rukom, rekao je Lavrov.

Plan za širenje NATO-a na Ukrajinu i korišćenje Krima kako bi se vojno opkolila Rusija nije uspeo i zato je zapadna vojna alijansa prekinula sve veze sa Moskvom, izjavio je ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov.
Po mišljenju ruskog ministra, „iz ogorčenosti zbog ove objektivne istorijske činjenice oni su zamrzli sve ono što nas je povezivalo, uključujući borbu protiv terorizma”, prenosi „Vzglяd”.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut
Ruska reč

Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Moskva

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lavrov: Ukrajinske snage redovno organizuju provokacije na liniji razdvajanja u Donbasu

Izvor: Vostok.rs, 08.Maj.2017, 09:22

Ukrajinske snage bezbednosti redovno organizuju oružane provokacije na liniji razdvajanja u Donbasu kako se ne bi realizovao politički deo Minskog sporazuma, izjavio je ministar inostranih poslova Rusije Sergej Lavrov u intervjuu za „Mir“.. . Kod nas izaziva veliku zabrinutost to što se dešava...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.