Izvor: RuskaRec.ru, 07.Maj.2017, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov: NATO je kivan na Rusiju zbog neuspeha u Ukrajini

Plan za širenje NATO-a na Ukrajinu i korišćenje Krima kako bi se vojno opkolila Rusija nije uspeo i zato je zapadna vojna alijansa prekinula sve veze sa Moskvom, izjavio je ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov.
Rusija o ulasku CG u NATO: Preuzmite odgovornost za posledice
Po mišljenju ruskog ministra, „iz ogorčenosti zbog ove objektivne istorijske činjenice oni su zamrzli sve ono što nas je povezivalo, uključujući borbu protiv terorizma”, prenosi „Vzglяd”.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Moskva

Nastavak na RuskaRec.ru...






Povezane vesti

Lavrov: NATO je kivan na Rusiju zbog neuspeha u Ukrajini

Izvor: Vostok.rs, 07.Maj.2017

NATO je hteo pomoću Krima vojno da opkoli Rusiju, ali mu to nije pošlo za rukom, rekao je Lavrov.. . Plan za širenje NATO-a na Ukrajinu i korišćenje Krima kako bi se vojno opkolila Rusija nije uspeo i zato je zapadna vojna alijansa prekinula sve veze sa Moskvom, izjavio je ministar spoljnih...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.