Kristian Kaš: Nemam lako rešenje za KiM ali znam kako stvari da promenimo radikalno (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 28.Nov.2019, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristian Kaš: Nemam lako rešenje za KiM ali znam kako stvari da promenimo radikalno (VIDEO)

"Moja ideja je da Vučić mene pošalje u Norvešku kao bivšeg NATO ratnog huškača (kao predstavnika srpske vlasti) i onda možemo da podignemo debatu na viši nivo" rekao je Kristian Kaš govoreći o svojim idejama o rešenju problem Kosova i Metohije.


   
Kristian Kaš / Foto: "Ohrabrenje"    

On je nedavno posetio Kosovo i Metohiju a tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << kratkog predaha u Kosovkoj Mitrovici, izdvojio je vreme za intervju za info-portal KM novine kako bi govorio o svojim utiscima sa tog putovanja.

Njegovi najjači utisci su susreti sa Srbima koji žive na KiM i naglašava da bi morala da se osmisli mnogo opširnija taktika pomoći kosovskim Srbima koji su sada odsečeni od svoje matice i tako značajno obeshrabreni.

Kaš kaže da "ako bih ja mogao da pijem kafu sa članovima Parlamenta u Norveškoj, i da ih pitam zašto su glasali za rat protiv Jugoslavije i zašto su priznali  takozvanu "državu Kosovo", ja sam dostupan..." nudi Kristian svoj angažman srpskoj strani. Po njegovoj ideji  mnogo više efekta bilo bi postignuto kada bi jedan oficir NATO-a, koji je iz prve ruke upoznao situaciju na terenu, obrazložio katastrofalnu grešku pružanjem podrške NATO paktu i da bi to mogle da donese izvesne promene pa i da stvori pozitivnu klimu koja bi podržala pravednu srpsku stranu.

Sa ciljem da ohrabri srpski narod da istraje povodom svojih pravednih zahteva od očuvanja Kosova i Metohije do proterivanja službi i kancelarija NATO pakta, Kristian Kaš je pokrenuo i svoj sajt "Ohrabrenje" - https://ohrabrenje.com⇗

Bivši NATO oficir, Norvežanin Kristian Kaš, je u Srbiji poznat po tome što se javno izvinio srpskom narodu za svoje učešće u misiji NATO pakta nakon okupacije južne srpske pokrajine.

Istina sa kojom se suočio na terenu, odnosno činjenica da su zapadni mediji i Vlade lagali o stanju u pokrajini i da su u tom ratu stali na stranu zločinaca i terorista, promenila ga je iz korena. Toliko da je dans postao jedan od najpoznatijih boraca za očuvanje KiM u sastavu Srbije, gde i pripada, a da pri tom nije iz pripadnik srpskog naroda.

On je ovaj put na Kosovo i Metohiju došao da bi posetio Srbe i doneo im ohrabrenje. Ali, kako kaže, "najveće ohrabrenje je vaskrsli Gospod i kada bi smo shvatili da se vaskrsenje nije desilo pre 2000 godina već da se ono "dešava" dnevno, onda bi smo radikalno promenili poziciju Srba upućujući Gospodu svoje kolenopreklone molitve".


POGLEDAJTE VIDEO:
Razgovarao: Ivan Maksimović




PROČITAJTE JOŠ:
Kristijan Kaš: Teroristički napad u Livadicama izveden uz podršku SAD - KM NovineDanas se navršava 15 godina od terorističkog akta nad autobusom "Niš ekspresa" koji je prevozio raseljene Srbe do grobnih mesta u svojim mestima dakle su proterani. Za ne mali broj njih, to je značilo susret sa onim što su godinu ili dve ranije izbegli, smrt.
PROČITAJTE JOŠ:
Kristian Kaš: Da sam Srbin borio bih se protiv NATO-a svim srcem! (VIDEO) - KM NovineBivši oficir NATO-a na Kosovu i Metohiji, Norvežanin Kristian Kaš (Kristian Kahrs), inspirisan razgovorom sa našim novinarom na temu pristupanja Srbije NATO paktu, obratio se video porukom kako bi upozorio na nepotrebnost i pogubnost takvog postupka. Kaš izražava duboko nerazumevanje odluke srpskih vlasti da se pristupi NATO paktu, posebno po uslovima sličnim onima iz Rambujeu koji su za svaku suverenu zemlju - neprihvatljivi.
PROČITAJTE JOŠ:
Kristian Kaš: Hristos je uz vas, zato nema priznavanja Kosova i ulaska u EU i NATO - KM NovineKristian Kaš: Hristos je uz vas, zato nema priznavanja Kosova i ulaska u EU i NATO #Kosovo #Metohija #Srbija #Kristian #Kaš #Branko #Dragaš Norvežanin Kkristian Kaš, bivši potparol NATO-a, u razgovoru sa BBrankom Dragašem nam poručuje da je Hristos uz nas i da nikada ne priznamo lažnu državu Kosovo, i da nikada ne uđemo u NATO i propalu EU u kojoj ne postoji demokratija.



KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju


Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.