Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2024, 11:47

Borelj: NATO ne može da zavisi od raspoloženja američkog predsednika

NATO ne može da bude vojna alijansa koja zavisi od raspoloženja američkog predsednika, rekao je danas šef diplomatije EU Žozep Borelj povodom izjave bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa da ne bi štitio države koje ne plaćaju svoje obaveze NATO-u i da bi "ohrabrio" Rusiju da ih napadne.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BORELJ "SPUSTIO" TRAMPA NA ZEMLJU: NATO ne može da zavisi od HUMORA američkog predsednika

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024

Ovako je šef dimplomatije EU Žozep Borelj prokomentarisao izjavu bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa.. NATO ne može da bude vojna alijansa koja zavisi od raspoloženja američkog predsednika, rekao je danas šef diplomatije EU Žozep Borelj povodom izjave bivšeg predsednika SAD Donalda...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.