Beriša: Vazdušna linija Priština Beograd korak ka normalizaciji odnosa dve zemlje

Izvor: Danas, 22.Jan.2020, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beriša: Vazdušna linija Priština Beograd korak ka normalizaciji odnosa dve zemlje

Generalni direktor Kosovske uprave civilnog vazduhoplovstva, Eset Beriša je ocenio da je sporazum koji je juče postignut u Berlinu o uspostavljanju vazdušne linije Priština Beograd kada je u pitanju kosovska strana zavisiti od sporazuma koji će kosovske vlasti sklopiti sa NATO u okviru normalizacije kosovskog vazdušnog prostora i ostvarivanja svih uslova za njeno normalno funkcionisanje.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Gazeta Express: Sporazumom o avio-liniji između PR-BG ukidaju se takse

Izvor: Danas, 22.Jan.2020

Prištiniski portal Gazeta Express, objavio je večeras dokument za koji navodi da je juče potpisan u Berlinu o uspostavljanju avio linije Beograd-Priština, a za šta tvrdi da navodno poseduje kompletan dokument u odnosu na ono što su dve strane juče objavile kao „pismo o namerama“ – i to...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.