Izvor: Vostok.rs, 23.Jun.2011, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasador SAD u RF: Moskva i Vašington su na pragu najboljeg perioda u međusobnim odnosima

23.06.2011. -

Moskva i Vašington su na pragu najboljeg perioda u bilateralnim političkim i ekonomskim odnosima, rekao je ambasador SAD u Rusiji Džon Bajerli u svom govoru u Nacionalnom muzeju Drugog svetskog rata u Nju Orleansu. Diplomata je konstatovao da je u rusko-američkim odnosima zaista došlo do „resetovanja". Kao primer naveo je potpisivanje novog sporazuma START-3, pomoć Rusije vojskama >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << NATO u Avganistanu, zajednički rad u SB OUN u rešavanju atomskog problema Irana. Bajerli je takođe rekao da je za poslednje četiri godine obim trgovine između Rusije i SAD duplo uveličan.

Izvor: Golos Rossii
Pogledaj vesti o: Vašington,   Ambasador Rusije

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Pokrenut novi TV kanal - Raša Tudej Dokumentari

Izvor: Vostok.rs, 23.Jun.2011

23.06.2011. - Dokumentarni filmovi o Rusiji – istorijski, etnografski i drugi..Predsednik Rusije Dmitrij Medvedev u četvrtak je učstvovao u pokretanju novog TV kanala Raša Tudej Dokumentari. Na ovom kanalu publika može da vidi dokumentarne filmove o Rusiji – istorijske, etnografske i druge....

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.