Неw Ордер наступа на Еxит фестивалу

Izvor: TvojPortal.com, 13.Feb.2012, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Неw Ордер наступа на Еxит фестивалу

Извор:Бизлифе.рс Легендарни манчестерски бенд Неw Ордер први је "хедлајнер" ЕXИТ-а 2012 објавио је организатор на свом званичном твитеру. Једна од најзначајнијих група популарне музике у последње три деценије, наступиће са највећим хитовима из свог богатог репертоара, а ове године >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << најавили су још једну посластицу за фанове: извођење песама из Јоy Дивисион дана.


На последњим сетлистама Неw Ордер налазе се антологијске песме ‘Блуе Мондаy’, ‘Регрет’, ‘Тхе Перфецт Кисс’… али и ‘Лове Wилл Теар Ус Апарт’…
Поред Неw Ордер најављен је долазак и следећих извођача: Бурака Сом Система, Луциано, Ребоот, Кеннy Ларкин, Роберт Диетз, Мааyан Нидам...
"Петак 13. јул је датум кад ће публика у овом делу Европе први пут имати прилику да присуствује концерту једне од најважнијих електро-поп група свих времена – легендарних Неw Ордер. Неw Ордер су енглески састав чији је спој електронских инструмената, рокенрол става и перфектних мелодија унео праву револуцију у музику, револуцији чије се последице још увек осећају. Њихов најславнији сингл - „Блуе Мондаy“ - нашао се високо на светским топ листама сваки пут када је објављен: оригинално 1983, и репризно 1988. и 1995. Ова песма спада у ретке класике поп музике који трају дуже од седам минута, а њен одлучујући утицај на савремени данце-поп и касније насталу сцену електронске клупске музике, од техна до хауса, сви признају," на страницама ЕXИТ-овог званичног сајта рекао је Драган Амброзић, Маин Стаге манагер.
{youtube}еАнyнрфуТр8&феатуре{/youtube}

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.