Izvor: BalkanRock.com, 17.Jul.2023, 06:32

Zakazana beogradska koncertna promocija Femiksete 11 u Kvaci 22

Leto u gradu je vreme za najbolju muziku i koncerte, a na mapu julskih muzičkih dešavanja u Beogradu dodat je još jedan poseban događaj. U subotu, 22. jula u 21h u Kvaci 22 biće održana promocija Femiksete 11, jedine muzičke kompilacije u regionu koja se bavi promocijom ženskog muzičkog autorstva. Žanrovska raznolikost, spoj debitantskih autorki […] The post Zakazana beogradska koncertna promocija Femiksete 11 u Kvaci 22 first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goblini stižu u srce Smederevske Palanke

Izvor: BalkanRock.com, 17.Jul.2023

Jedan od najboljih pank-rok bendova regiona, legendarni šabački Goblini, nastupiće posle dve godine u srcu Smederevske Palanke u subotu, 22. jula, od 21 sat u bašti Punk Rock cafe-a.  Ko je jednom osetio šta Golub i ekipa rade na bini, neće propustiti da ih još jednom vidi i podseti se najbolje...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.