Wolf’s Hunger, Putrid Blood i Ognjena Kočija krajem novembra u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 07.Okt.2016, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Wolf’s Hunger, Putrid Blood i Ognjena Kočija krajem novembra u Beogradu

Domu Omladine Beograda, od strane zajedničke organizacije benda Wolf’s Hunger i Route 011, biće održan manji metal festival 26. novembra, a na njemu će nastupiti tri domaća benda.

Radi se o novosadskom thrash-black sastavu Wolf’s Hunger, koji će ovu priliku iskoristiti da promoviše svoj novi album “Bež’te živi, vraćaju se mrtvi”, koji je izdat sredinom ove godine. Podršku na bini će im pružiti hardcore-thrash >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << metalci Putrid Blood iz Šida, kao i još jedan novosadski bend, slavic-pagan blackeri Ognjena Kočija.

Početak je zakazan za 20 časova, ulaznice se kupuju na dan dešavanja, a njihova cena će iznositi 300 dinara.



https://www.youtube.com/watch?v=1ln6xLvbxqghttps://www.youtube.com/watch?v=1ln6xLvbxqghttps://www.youtube.com/watch?v=1ln6xLvbxqgSave

Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.