Wille & the Bandits u Elektropioniru

Izvor: BalkanRock.com, 26.Dec.2017, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Wille & the Bandits u Elektropioniru

Britanska džez rok trojka Wille & the Bandits nastupiće u klubu Elektropionir, 19. aprila 2018. godine, sa početkom od 20 časova.

Wille & the Bandits postoji od 2010. godine, iza sebe imaju četiri studijska albuma. Poslednji, Steal je izašao februara 2017 godine. Bend je trenutno na evropskoj promo turneji ovog albuma, te će tim povodom svratiti i kod nas.

Ova interesantna trojka pomera granice muzike, ima veliku fan bazu i puno pohvala, što >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << kritičara, što kolega muzičara. Toliko su hvaljeni kao muzičari svaki ponaosob ali i kao bend u celini, da će biti  sasvim logično ako beogradska publika bude imala visoka očekivanja.

Po tome što je pisano, upravo na lajv nastupima Wille & the Bandits ostavljaju bez daha, objašnjavajući svojim nastupom srž njihove muzike i emocije koju sa sobom nosi.

Koncert je trebao da se održi u petak 24. novembra u Domu omladine Beograda, ali je prebačen za 19. april 2018. godine u Elektropioniru.

Ulaznice se mogu kupiti po promotivnoj ceni od 400 dinara (ograničen kontigent) na prodajnim mestima Eventim Serbia, GIGS TIX-a, DD Tickets-a, Zaokret, Šikarica i u FELIX Shop, TC Sremska. Regularna pretprodajna cena do dana koncerta iznosiće 500 dinara, a na sam dan koncerta 600 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.