Wilco predstavili prethodno neobjavljenu pesmu

Izvor: BalkanRock.com, 15.Nov.2017, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Wilco predstavili prethodno neobjavljenu pesmu

Američki sastav Wilco predstavio je prethodno neobjavljeni singl “Dynamite My Soul” koji će se naći na budućem re-izdatom albumu “Being There”.

Naime, bend će naredne godine objaviti reizdanje hvaljenog drugog albuma “Being There” iz 1996. kao i debi ploču “A.M.” iz 1995. godine.

Ranije smo imali prilike da čujemo pesmu “Myrna Lee” iz “A.M.” ere, a sada nam predstavljaju novu numeru na kojoj su samo Jeff Tweedy i akustična gitara.

Oba reizdanja biće objavljena 12. januara sledeće godine za Rhino.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Stone Temple Pilots objavili prvu pesmu sa novim pevačem

Izvor: BalkanRock.com, 16.Nov.2017, 08:50

Američki grunge bend Stone Temple Pilots objavili su prvu pesmu pod nazivom “Meadow” sa novim pevačem Jeffom Guttom, na čijem mestru su ranije bili prvi pevač benda, Scott Weiland, te posle njega od 2013. godine Chester Bennington...Reč je o predstavljanju novog člana, novog vokala, učesniku...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.