Stone Temple Pilots objavili prvu pesmu sa novim pevačem

Izvor: BalkanRock.com, 16.Nov.2017, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stone Temple Pilots objavili prvu pesmu sa novim pevačem

Američki grunge bend Stone Temple Pilots objavili su prvu pesmu pod nazivom “Meadow” sa novim pevačem Jeffom Guttom, na čijem mestru su ranije bili prvi pevač benda, Scott Weiland, te posle njega od 2013. godine Chester Bennington.

Reč je o predstavljanju novog člana, novog vokala, učesniku X faktora. Bend je iscrpno radio na selekciji koju su prošli preko 100 učesnika. Jeff je zvanično u bendu od maja 2016. gde zadnjih nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << meseci vredno radi sa ostatkom benda na pisanju i aranžiranju novih pesama

Nova pesma će se naći na narednom abumu benda čije je objavljivanje najavljeno za proleće 2018. godine. Prethodno je bend krajem septembra ove godine objavio veliko prošireno reizdanje prvenca “Core” kojim je proslavio 25 godina od objavljivanja pomenutog albuma.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.