Izvor: BalkanRock.com, 12.Mar.2024, 12:46

Veliki letnji koncert povodom 40 godina benda Bajaga i Instruktori

Jedan od najvećih pop-rock bendova ovih prostora, Bajaga i Instruktori, u subotu, 31. avgusta, na beogradskom Hipodromu, održaće njihov najveći koncert u Beogradu do sad. “Samo nam je ljubav potrebna” je više od turneje – to je ljubavno pismo brojnim generacijama obožavatelja širom sveta, kojim bend proslavlja 40 godina postojanja. U okviru te turneje, beogradski […] The post Veliki letnji koncert povodom 40 godina benda Bajaga i Instruktori first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Bajaga i Instruktori" 31. avgusta na beogradskom Hipodromu

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Mar.2024

Jedan od najvećih pop-rock bendova u regionu, "Bajaga i Instruktori", 31. avgusta, na beogradskom Hipodromu, održaće svoj najveći koncert u Beogradu do sada, najavili su organizatori.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Acid Snot, tehnical melodic punk bend iz Barselone, uskoro u Jugošpedu

Izvor: BalkanRock.com, 13.Mar.2024, 10:17

U četvrtak 21. marta u beogradskom klubu Jugošped će nastupiti tehnical melodic punk bend iz Barselone Acid Snot. Reč je brzom, melodičnom punk rock bendu idealnom za fanove sastava Lagwagon, A Wilhelm Scream i američke melodične škole sa početka ovog veka. Imali su mnoštvo svirki kako po Španiji...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.