Izvor: BalkanRock.com, 26.Nov.2020, 11:39

Umetnik si? Spreman si za međunarodnu karijeru? HEMI muzičke nagrade te čekaju

HEMI muzičke nagrade (HMA) predstavljaju program za talentovane muzičare koji su spremni da razviju međunarodnu karijeru i kojima je cilj da dođu do novih tržišta i publike. HMA organizuje HEMI (Hub for Exchange of Music Innovation), evropska inicijativa čiji je cilj podrška umetnicima i profesionalcima iz oblasti muzičke industrije, a koji dolaze iz Češke, Estonije, […] The post Umetnik si? Spreman si za međunarodnu karijeru? HEMI muzičke nagrade te čekaju first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Otvoreni poziv za umetnike za HEMI muzičke nagrade

Izvor: Radio 021, 26.Nov.2020

Ako si umetnik, spreman za međunarodnu karijeru, prijavi se za HEMI muzičke nagrade, najkasnije do 23. decembra...Budite deo ovogodišnjeg programa talenata i iskoristite priliku da dobijete personalizovanu podršku stručnjaka međunarodne muzičke industrije, zajedno sa umrežavanjem i turnejama...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.